Пореден сигнал за домашно насилие, съобщава Флагман.бг. Той е от разтревожена

...
Пореден сигнал за домашно насилие, съобщава Флагман.бг. Той е от разтревожена
Коментари Харесай

След случая „Дебора“: Бизнесмен разби главата на красивата Мария и опря пистолет в гърдите ѝ ВИДЕО

Пореден сигнал за домашно принуждение, съобщава Флагман.бг. Той е от разтревожена другарка на бургазлийката Мария Русчева. Жената споделя, че приятелката й е била свиреп пребита от мъжа й Васил Киричев и е откарана в болница.

Мария Русчева и 29-годишният Васил Киричев, който е притежател на погребалната организация „ Вива свят “ били фамилна двойка от 5 години. Имат дете на съвсем 4 години, което носи името на татко си. След следващия отблъскващ скандал предишния четвъртък Мария решила, че е извънредно време да напусне фамилното жилище. Започнала да събира багажа си, когато Васил извадил револвер и го опрял в гърдите й.

Заплашил я с ликвидиране. Понеже не склонила да остане при него, той почнал безмилостно да я бие с юмруци в лицето. А грозната сцена се е  разиграла пред очите на детето им, твърди подателката на сигнала.

Вижте цялото писмо:

„ Искам да ви опиша историята на моята другарка Мария Русчева и годеника й Васил Киричев. Моля ви за анонимност, тъй като този мъж е доста рисков и както преби нея, може да посегне и на мен, само че считам, че е редно да се даде публичност на тази история, тъй като той едвам не я умъртви.

Мария и Васил са дружно от 5 години. Имат наследник на 4 години, който също се споделя Васил. Бяха семейство. Васил й предложи брак още на втория месец, откакто станаха гаджета, само че до женитба по този начин и не се стигна.

През последните няколко месеца нещата сред тях доста се обтегнаха. Тя ми споделя всичко и знам нещата с детайлности. Васил си откри държанка, която евентуално го настройва против Мария. В четвъртък тя ми звънна и ми сподели, че са се скарали и че я е блъснал.

Прати ми видео от колата за спешна помощ, цялото и лице беше в кръв. Той я е удрял с юмруци в лицето и е разрушил главата й в шкафа. Опрял револвер в гърдите й и я е заплашвал.

Били взели решение да се разделят и когато тя почнала да си изнася багажа, безусловно я нападнал с крошета. Бил се изнервил. Тогава тя сграбчила детето и е избягала пред блока в жк. „ Меден рудник “, до момента в който пристигна кола за спешна помощ и полиция. Изпращам ви и видеото.

Това не е първият път, в който й протяга ръка. Тя има няколко медицински свидетелства към този момент. Той е притежател на погребална организация „ Вива свят “. Опасен човек е.

Детето в този момент е при нейните родители, тъй като тя беше в болница няколко дни. Има доста натъртвания, пукната та кост и й правеха скенер. Утре ще я приспиват и ще й вкарват тръба, тъй като плюе кръв. Цялото й око към момента е алено. Притеснявам се доста за нея.

Каза ми, че Васил й е звънял и съжалявал за постъпката си, само че за такива дейности няма амнистия! Той я наскърбява, споделя й „ отпадък “ и други грозни думи, а след това съжалява. Мария е следващият случай на домашно принуждение, по тази причина желая да описа историята й и да предпазим други дами да се трансфорат в пионки на мъжете си “.

По непотвърдена информация, след случая Васил Киричев е бил арестуван от полицейските чиновници. При претърсването на жилището им в жк. „ Меден рудник “ е открит револверът, с който е била застрашена Мария.

Видеоматериалът е качен и в профила на приятелката и е направен с камерата за селфи от самата жертва. Целта на разпространяването му е да се види в какво положение е била Мария преди да бъде откарана в болничното заведение.

 

 

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР